Nogometni Dresovi

ساخت وبلاگ

Europska liga ušla je u nokaut fazu play-offa, s 8 utakmica play-offa u prvom kolu. Relevantne agencije dale su najnovije koeficijente za osvajanje Europske lige, a rezultati su jako razveselili navijače u Arsenal Nogometni Dresovi: Arsenal je vodio s 4,5 prema 1, slijedi ga Barcelona s 5,5 prema 1, a treći je Manchester United s 8 prema 1.

Sudeći po koeficijentima, Arsenal je i dalje najveći favorit za osvajanje prvenstva, a ove sezone su imali izvrsne partije. Međutim, nedavno su naišli na poteškoće u Premier ligi.Nadam se da će to što ne moraju sudjelovati u play-offu dati Arsenalu više vremena da povrati svoj status.

Barcelona, koja zauzima drugo mjesto na ljestvici, daleko je ispred La Lige, a navijači u FC Barcelona Nogometni Dresovi ne mogu zaustaviti kaeval; Manchester United, koji je treći, zauzima treće mjesto u Premier ligi do kraja. Čini se da su Barcelona i Manchester United u posljednje vrijeme u vrućoj formi, a i jedni i drugi imaju snage osvojiti prvenstvo.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Nogometni Dresovi,FC Barcelona Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 55 تاريخ : شنبه 29 بهمن 1401 ساعت: 19:04

15. veljače u dopunskoj utakmici 12. kola Premier lige, vrhunskoj borbi između crveno-bijelih Arsenal Nogometni Dresovi i plavo-bijelih Manchester City Nogometni Dresovi, Arsenal je na svom terenu izgubio od Manchester Cityja 1:3. Saka je zabio 1 penal za Arsenal, dok su De Bruyne, Grealish i Haaland zabili po 1 gol za Manchester City, a Haaland je postigao svoj 26. gol ove sezone u ligi. Manchester City se bodovno izjednačio s Arsenalom i izbio na prvo mjesto s golom prednosti.

U prvoj minuti Nketiah je ušao u kazneni prostor i pucao iz malog kuta, ali je bio blokiran, a onda je Xhaka pucao, ali previsoko. 22. minuta, Zinchenko je ubacio s lijeve strane, onda je Nketiah šutirao glavom, ali nije uspio. 24. minuta, Ederson je izbacio loptu, Takehiro Tomiyasu pritisnut Glarishom, strašno je pogriješio dodavši loptu De Bruyneu, ovaj je brzo zabio, Manchester City 1:0, navijači u Jeftini Dres Manchester City na tribinama ludo slavili! 27. minuta Martinelli se probio i ubacio, a onda je Takehiro Tomiyasu pucao, ali previsoko. 40. minuta, Xhaka je prošao, a Nketiah je iz malog kuta ubacio s lijeve strane šesnaesterca, ali je Aké izbio. Sudac je pokazao da je Ederson srušio Nketiaha i dosudio kazneni udarac, Saka ga je pogodio za 1-1. 50. minuta Manchester City je izveo slobodan udarac, Rodri je glavom ubacio loptu, ali je pogodio gredu.

56. minuta, Gabriel je zagrlio i guuo Harlanda u šesnaestercu, sudac je dosudio jedanaesterac, no VAR je potvrdio da je Harland prvi bio u ofsajdu, pa su kazneni udarac i žuti karton poništeni. 65. minuta Takehiro Tomiyasu je ubacio s desne strane, ali Nketiah je bio nešto sporiji. 69. minuta, pogriješio je Zinchenko, srećom vratar Ramsdale je obranio loptu prije nego što je Harland pucao. 72. minuta, Gabriel je pogriješio u zaleđu, ubacio ga je De Bruyne, nakon uzastopnih centaršuta Harlanda i Gündoğana, Glarish se probio s lijeve strane šesnaesterca i zabio. Manchester City 2-1. 82. minuta, Gündoğan je izveo direktan ubačaj, De Bruyne je ubacio s desne strane šesnaesterca, Harland je zaustavio loptu pa guuo i pogodio, Manchester City 3-1. 88. minuta, Nketiah glavom promašuje gol. Na kraju je Arsenal izgubio 1-3 od Manchester Cityja.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Nogometni Dresovi,Manchester City Nogometni Dresovi,Jeftini Dres Manchester City, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 80 تاريخ : پنجشنبه 27 بهمن 1401 ساعت: 11:29

12. veljače navijači u Manchesteru imali su sjajan dan, bilo da su nosili Dresovi Manchester City ili Dresovi Manchester United. Manchester City je kod kuće svladao Aston Villu 3:1; Manchester United svladao je Leeds United 2:0.

U prošlom kolu Manchester City je izgubio od Tottenhama. Ovaj put su promijenili momčad kao rijetko koja trojka. 4. minuta, Mahrez je izveo koer, Rodri je glavom prebacio loptu i pogodio, Manchester City 1:0. Potom je golman Ville Martinez sjajno obranio udarac Gündoğana. 39. minuta Harland je iskoristio priliku uz pogrešku protivničkog udarca glavom, mio prošao kroz sredinu šesnaesterca, a onda je Gündoğan guuo loptu na prazan gol i zabio. Manchester City 2:0. Na kraju prvog poluvremena fauliran je Grealish, Manchester City je izborio jedanaesterac, Mahrez ga je pogodio, Manchester City 3:0. Villa je u drugom poluvremenu zabila gol, a na kraju je Manchester City slavio 3:1.

Istog dana Manchester United igrao je u gostima protiv Leeds Uniteda. 80. minuta, Rashford je glavom pogodio za 1-0 Manchester Uniteda. 5 minuta kasnije mladi Ganacho ulazi s klupe, gura i zabija. Na kraju je Manchester United slavio 2-0. Iako nije bilo lako pobijediti u ovoj utakmici, upoost momčadi impresionirala je sve navijače u Jeftini Dres Manchester United.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Manchester City,Dresovi Manchester United,Jeftini Dres Manchester United, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 78 تاريخ : سه شنبه 25 بهمن 1401 ساعت: 19:07

Što se tiče Chelseaja, najveći problem je trener. Iako je momčad potrošila ogromne svote novca da uvede mnogo novih igrača koji će se boriti za momčad u plavim Jeftini Dres Chelsea ovog zimskog prozora, čini se da Potter nema sposobnost poboljšati ukupnu snagu momčadi u kratkom vremenskom razdoblju. U posljednjoj utakmici u Chelseaju smo vidjeli vrlo malo učinkovitih dodavanja.

Problem Liverpoola možda je i najozbiljniji. Nakon više od 50 odigranih utakmica prošle sezone, fizička snaga igrača u ovoj sezoni naravno ne može osigurati nastavak dosadašnjeg stila igre, a rezultat su uzastopni neuspjesi. Sada se za Liverpool gotovo može reći da nema veznog igrača. Sadašnji Liverpool nije osobni problem s pojedinim igračima, već problem s cijelim njihovim ofenzivnim sustavom. Kako bi riješio trenutni problem, Liverpool mora potrošiti ogromne svote novca za uvođenje novih igrača, ali momčad je trenutno u stanju rasprodaje. Oni navijači koji nose Jeftini Dres Liverpool mislili su da Liverpool neće osvojiti nijedan trofej ove sezone.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Jeftini Dres Chelsea,Jeftini Dres Liverpool, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 20 بهمن 1401 ساعت: 20:06

Dana 6. veljače, Premier League je izdala priopćenje, optužujući Manchester City za kršenje financijskih pravila lige nekoliko uzastopnih sezona, podnijeli su slučaj posebnom neovisnom odboru. Ti igrači u Dresovi Manchester City upravo su poraženi od Tottenhama na terenu i tada su primili ove loše vijesti.

Nakon duge istrage, Premier League je utvrdio da je Manchester City prekršio financijska pravila lige nekoliko uzastopnih sezona od sezone 2009.-2010., uključujući nedavanje točnih informacija o klupskim prihodima, o operativnim troškovima, o sponzorstvu itd., te o iscrpnom pojedinosti o prihodima u ugovorima igrača; nisu u skladu s UEFA-inim pravilima financijskog fair-playa, itd. Osim toga, Premier League je također optužila Manchester City da nije surađivao i pomagao njihovoj istrazi od prosinca 2018., te nije dostavio relevantne dokumente ili informacije u najvećoj mogućoj mjeri iskreno.

Otkako ga je kupio Abu Dhabi United Group 2008., Manchester City je osvojio šest trofeja Premier lige. Mnogi navijači u Jeftini Dres Manchester City zabrinuti su da bi, ako rezultati ove istrage budu nepovoljni, moglo doći do otkazivanja prethodnih šest prvenstava. U veljači 2020. utvrđeno je da je Manchester City pretjerao u prihodima od sponzorstva između 2012. i 2016., a zatim je UEFA izrekla visoku kaznu Manchester Cityju zbog ozbiljnog kršenja pravila financijskog fair-playa i zabranila Manchester Cityju sudjelovanje u europskim klupskim natjecanjima sljedeće dvije sezone . Cityjeva naknadna žalba Sportskom arbitražnom sudu (CAS) bila je uspješna i zabrana je poništena, ali su ipak kažnjeni.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Manchester City,Jeftini Dres Manchester City, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 77 تاريخ : چهارشنبه 19 بهمن 1401 ساعت: 11:12

4. veljače, 22. kolo Premier lige, Liverpool 0-3 protiv Wolvesa, bez pobjede u četiri uzastopna kola. U usporedbi s učinkovitošću Wolvesa, činilo se da igrači u crvenim Dresovi Liverpool ne mogu igrati.

5. minuta, Sarabia u dresu Wolvesa, uputio je dugi pas s desne strane, potom je Hee-Chan Hwang ubacio u šesnaesterac i vratio u obuti trokut. Matip iz Liverpoola odbio je loptu u vlastiti gol momčadi. Vukovi 1-0! 12. minuta, Cunha je ubacio s donje crte, Joe Gomez je glavom probio, Kilman je drugi udarac glavom izbio, a Craig Dawson primio je loptu i zabio. Vukovi 2-0. 71. minuta, Moutinho krade loptu i pokreće kontru, Adama Traoré ulazi u šesnaesterac i centrira, a onda Ruben Neves ubacuje loptu i gura u gol. Wolvesi vode 3-0.

Liverpool je primio 9 golova u tri uzastopna gostovanja u Premier ligi, zauzimajući 9. mjesto u Premier ligi. Ovaj zimski prozor nisu nadoknadili veznjaka. Van Dijk se još uvijek oporavlja od ozljede. Liverpool je pokazao lošu napadnu završnicu, a obrana je često griješila i gubila golove. Raspoloženje onih navijača u Jeftini Dres Liverpool mogu razumjeti samo navijači Chelseaja.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Liverpool,Jeftini Dres Liverpool, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 81 تاريخ : دوشنبه 17 بهمن 1401 ساعت: 19:22

Dana 4. veljače, u 22. kolu Ligue 1, Paris Saint-Germain je kod kuće svladao Toulouse 2-1 i preokrenuo rezultat nakon zaostatka od jednog boda. Achraf i Messi u Dresovi Paris Saint-Germain, svaki je postigao prekrasan svjetski val. Mbappé i Neymar su bili odsutni zbog ozljeda.

Paris Saint-Germain koristio je formaciju 4-3-1-2. Messi i mladi Ekitike kao dvostruke strijele, Vitinha se pojavio na poziciji veznog igrača. 20. minuta, veznjak Toulousea Van den Boomen iz slobodnog udarca, Toulouse 1:0. 37. minuta, Achraf je ubacio loptu i lijevom nogom zabio prekrasan svjetski val, Paris Saint-Germain 1:1. 58. minuta Achraf je driblao loptu na vrh šesnaesterca, onda je Messi brzo krenuo u priliku, čim je primio loptu odmah je sjajno šutirao i pogodio za 2:1 Paris Saint-Germaina. Rezultat je održan do kraja, Messijeva briljantna izvedba dokazala je onim navijačima koji su nosili Jeftini Dres Paris Saint-Germain da iako nema Mbappéa i Neymara, ova momčad usredotočena oko Messija i dalje može biti moćna!

Messi je dobio 9 poena nakon što je uz 6 šuteva, 6 uspješnih driblinga i 7 ključnih dodavanja sva tri podatka bila najveća na utakmici. Izboik Galtier rekao je da je ova utakmica pokazala da Messi ne samo da može zabijati golove, već i stvarati prilike svojim suigračima. Kad uzmu Messija kao jezgru, momčad pokazuje prilično dobru borbenu učinkovitost. Messi, koji ima skoro 36 godina, još uvijek iznova oduševljava obožavatelje u Dresovi Messi diljem svijeta svojom prekrasnom izvedbom. Tko neće voljeti kralja Messija?

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Paris Saint,Germain,Jeftini Dres Paris Saint,Germain,Dresovi Messi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 66 تاريخ : يکشنبه 16 بهمن 1401 ساعت: 19:27

1. veljače Chelsea je konačno obukao plavi Dresovi Chelsea za Benficinog veznjaka Enza. Ukupna cijena transfera je 121 milijun eura, isplaćivat će se u ratama. Enzo je postao kralj ponuda u ovom zimskom prozoru, koji je ujedno i najskuplji u povijesti transfera Premier lige.

Enzo sada ima 22 godine, argentinski je reprezentativac i veznjak. Za Benficu je ove sezone odigrao 25 utakmica, dao 4 gola i 6 asistencija. Rečeno je da će Enzo u sljedećih nekoliko sati privatnim avionom otputovati u Englesku kako bi debitirao kao igrač Chelseaja.

Chelsea je već potrošio 238,5 milijuna eura u ovom zimskom prozoru, potvrđeno je 7 potpisa: Gusto 30 milijuna eura, Marduk 35 milijuna eura, Mudryk 100 milijuna eura, Badiashile 38 milijuna eura, Santos 12,5 milijuna eura, Fionix 12 milijuna eura1 (posudba). Nakon završetka ovog posla, Chelseajeva potrošnja u ovom zimskom prijelaznom roku premašila je 350 milijuna funti. Za sve one navijače u Jeftini Dres Chelsea koji se nadaju da ova nova pojačanja mogu preokrenuti sezonu, morat ćemo pričekati i vidjeti.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Chelsea,Jeftini Dres Chelsea, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 13 بهمن 1401 ساعت: 18:06

Ove sezone Arsenal je u vrlo dobroj formi i trenutno čvrsto zauzima prvo mjesto u Premier ligi. Ovog zimskog prozora potpisali su krilni napadač Trossarda i novog obrambenog igrača Kiwiora, a Trossard je već sudjelovao u 2 utakmice u Dresovi Arsenal. Prijavljeno je da će Gunnersi vjerojatno potpisati još dva igrača prije zatvaranja ovog zimskog prozora.

Prema riječima stručnjaka za transfere Romana, Arsenal se nada uvesti veznjaka Guimaraesa Ibrahimu Bambu, a dvije strane razgovaraju o iznosu transfera između 10 i 15 milijuna eura. Osim toga, prema vijestima britanskog medija "TA", Arsenal se nada da će prije zatvaranja zimskog prijelaznog roka odvesti Jorginha kako bi nadoknadio upražnjena mjesta Elnenyja i Thomasa zbog ozljeda. Jorginhu ovog ljeta ističe ugovor s Chelseajem. Ali ovaj zimski prozor je pred zatvaranjem, Arsenal možda neće imati vremena dovršiti ovaj potpis.

Bezbrojni navijači koji nose Jeftini Dres Arsenal vrlo su zabrinuti za Arsenalov rad u ovom zimskom razdoblju. Točni i pravovremeni potpisi ključni su kako bi se osiguralo da Arsenal uvijek može biti na vrhu liste ove sezone.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Arsenal,Jeftini Dres Arsenal, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 70 تاريخ : چهارشنبه 12 بهمن 1401 ساعت: 11:39

Arsenal očajnički traži nove vezne igrače. Jer jedan od najvažnijih čimbenika iza Arsenalova uspjeha ove sezone je zdravi Thomas. Tijekom svih utakmica koje je Thomas započeo u svom dresu s brojem 18 Dresovi Arsenal, Arsenal je dobio 74% utakmica Premier lige, a 50% utakmica bez Thomasa, što pokazuje koliko je važno minimizirati Thomasov rizik od ozljeda, pa Arteta prirodno želi pronaći održivu zamjenu na toj poziciji.

Kao tipični broj 6, Caicedo je bio skloniji pucanju izvan šesnaesterca u Premier ligi ove sezone i ima 3 od 10 udaraca prema golu iz daljine. Što se tiče stvaranja šansi, Caicedo često prolazi kroz protivničku obranu u sredini, ali može pronaći suigrače i na krilima. Caicedo je također smiren pod pritiskom, prema Second Spectrumu, bio je ključni dio Brightonove tranzicije kada ga je protivnik pritisnuo.

Caicedo s 21 godinom bit će dugoročno rješenje i investicija za Topnike. I ima mnogo iskustva - 28 utakmica za svoju zemlju i bio je prilično impresivan na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Iako će cijena transfera biti visoka, cijena Caiceda, koji ima veliki potencijal, u budućnosti će biti samo veća.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Arsenal, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 76 تاريخ : سه شنبه 11 بهمن 1401 ساعت: 18:38

Dana 21. siječnja, Arsenal je službeno potpisao s krilnim igračem Brightona Trossardom, cijena transfera je 21 milijun funti + 5 milijuna funti plutajuće. Prošlo je tek nekoliko dana otkako je u Arsenalu. Trossard je nosio Dresovi Arsenal s brojem 19 i pridonio dobroj igri na terenu. Brzo se uklopio u momčad gotovo bez razdoblja prilagodbe.

Bezbrojni navijači koji nose Jeftini Dres Arsenal svjedočili su Trossardovim super sposobnostima na terenu i gotovo su prepoznali da je ovaj mladić potpuno kvalificiran da bude izvrstan Arsenalov topnik. Trossard je 22. siječnja u utakmici 21. kola Premier lige između Arsenala i Manchester Uniteda ušao s klupe u 82. minuti. Njegova brzina presinga i sposobnost driblinga bili su vrlo impresivni. Dana 27. siječnja, u utakmici 16. FA Cupa između Arsenala i Manchester Cityja, Trossard je započeo utakmicu s 21 dodirom, stopom uspješnosti dodavanja od 78% (9 dodavanja i 7 uspjeha), 1 s 1 šutom, 1 presječenom loptom i 3 ukradene lopte, postigao je 7,0 na Sofascoreu.

Nakon što se pridružio Arsenalu, Trossard je prihvatio razgovor s klubom. Rekao je da je duga povijest Topnika bila razlog njegovog izbora. Ova sezona bila mu je najbolja u Premier ligi dok je nosio dres Brightona. Rekao je: "Želim biti dio duge povijesti Topnika. Želim se pokazati navijačima na najvećoj pozoici."

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Arsenal,Jeftini Dres Arsenal, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 71 تاريخ : يکشنبه 9 بهمن 1401 ساعت: 12:07